Kasias Expert in Retoucheren

Hoofden verwisselen,  vrijstaand maken, oude foto's restaureren en nog veel meer !

Heeft u meerdere groepsfoto's waarbij op iedere foto wel iemand staat die net even niet kijkt of zijn ogen dicht heeft ?
Geen probleem bij Kasias. De hoofden kunnen gewoon verwisseld worden zodat u een herinnering heeft waar iedereen blij mee is.

Zelfs van de slechtste dierbare foto is vaak nog wel wat te maken. Alleen totale onscherpte en zware overbelichting zijn moeilijk te verhelpen.

Kasias Photo Art heeft al 15 jaar ervaring in het retoucheren van foto's en kent als Adobe Certified expert Photoshop alle trucs om het beste uit uw foto te halen. 

Beroepsfotografen

Naast het opknappen van foto's van particulieren werkt Kasias ook voor de beroepsfotograaf, die soms te druk is met het fotograferen en daardoor geen tijd heeft voor het bewerken van zijn of haar foto's.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, de werkwijze en de kosten kijk dan op Foto's Retoucheren of Vrijstaand maken in het menu Retoucheren

Webshops

Ook Webshops kunnen terecht bij Kasias voor het vrijstaand maken van hun producten. Tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Kijk voor meer informatie op Vrijstaand maken voor webshops