Retoucheren / Foto Bewerken

Retoucheren en foto bewerken

Kasias is expert in retoucheren en foto bewerken

Retoucheren antieke foto's
Heeft uw een antieke foto met bijzondere herinneringen, maar is hij erg verkleurd en vol vlekken dan is daar vaak nog best veel aan te doen. Kasias knapt oude foto's op zodat u weer een mooie herinnering heeft aan een bijzonder moment

Retoucheren groepsfoto's
Heeft u meerdere groepsfoto's maar geen een waar iedereen leuk op staat dan kunt u de foto's laten samenvoegen zodat u één foto krijgt waar iedereen goed op staat.

Retoucheren portretten
Door het  wegwerken van puistjes en vlekjes, het minder opvallend maken van rimpels en wallen onder de ogen en het verzachten van de huid wordt een portret veel mooier zonder dat het karakter van de persoon in kwestie verloren gaat.

Onderwerpen weg retoucheren
Hebt u een prachtige foto maar staat er net iets of iemand op die het geheel behoorlijk verstoort dan is het mogelijk om zo'n onderwerp uit de foto te verwijderen

Meer mogelijkheden met retoucheren
Naast de gewone bewerkingen zoals kleurzwemen verwijderen, (perspectivisch) rechtzetten, helderheid, contrast en scherpte aanpassen zijn er ook nog andere creatieve mogelijkheden

  • Foto's omzetten in lomo of vintagelook
  • Foto antiek laten maken
  • Foto omzetten in een HDR foto
  • Collage laten maken van meerdere foto's

Kosten retoucheren en foto bewerken
Ik reken een tarief per 5 minuten van € 5,00.
Startkosten € 17,50

Werkwijze retoucheren

  • Stuur uw foto onder vermelding van wat er mee moet gebeuren naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • U ontvangt zo snel mogelijk een mail met de kosten
  • U laat weten of u akkoord gaat
  • Ik pas de foto aan en stuur een kleine versie naar u toe met mijn betalingsgegevens
  • Als u akkoord bent en u hebt het bedrag overgemaakt dan stuur ik u de volledige versie van de geretoucheerde foto digitaal toe.

Privacyverklaring Kasias Photo Art

Snelle service

Tijdens werkdagen krijgt u binnen 24 uur een reactie/prijsopgave op uw foto.
Spoedbewerkingen zijn ook mogelijk geef dan bij het versturen van uw foto aan wat de deadline is.

Bedrijven en professionele fotografen

Gaat het om een grote hoeveelheid foto's die u geretoucheerd wilt hebben neemt u dan even contact op via 06 42139935 maar u kunt natuurlijk ook mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Retoucheren

 Foto bewerken