Cursus Photoshop voor iedereen

Kasias biedt cursussen Photoshop voor amateurs, beroepsfotografen, (web)redacteuren en fotoclubs. De cursussen worden gegeven door een Adobe Certified Expert Photoshop.

Er is een "Photoshop Totaal" pakket dat bestaat uit drie opeenvolgende cursussen Photoshop van in het totaal 18 lessen die je vertrouwd maken met het programma en waarin je kennis maakt met de onbegrensde creatieve mogelijkheden van digitale fotobewerking.

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om Cursussen op Maat te volgen voor diegenen die al wel met het programma werken maar hun kennis van bepaalde onderwerpen graag zouden willen verdiepen .

Hieronder vind je een nadere toelichting en links naar de uitgebreide beschrijving van de verschillende cursussen en workshops.

Cursus Photoshop voor beginners en gevorderden

De Basiscursus, Vervolgcursus en de cursus Creatief


De Basiscursus

Ben je een echte beginner en weet je nog niets of niet zo veel van Photoshop af maar ben je een serieuze amateurfotograaf die het maximale uit zijn foto's wil halen dan kan je bij Kasias starten met de Basiscursus.

Meer informatie Basiscursus

De Vervolgcursus

Ben je al ervaren in het verbeteren van de kwaliteit van je foto mbv Photoshop dan kan je starten in de Vervolgcursus.

Meer informatie Vervolgcursus 

De Cursus Creatief

Heb je ook het maken van selecties al onder de knie maar wil je wat creatiever gaan werken met Photoshop Lagen dan is de cursus Creatief de juiste keuze

Meer informatie Cursus Creatief

Cursus op maat voor professionals

Cursus Photoshop voor Professionele Fotografen

Professionele Fotografen weten vaak al best veel van Photoshop en zijn vaak geïnteresseerd in specifieke fotobewerkingen die zij goed kunnen gebruiken bij hun werk. En dat zal per fotograaf verschillen, afhankelijk van zijn of haar werkgebied.
Ben jij zo'n fotograaf dan kan je bij Kasias een wensenlijstje aanleveren van de onderwerpen waar je meer over wilt weten en daar wordt dan een cursus op Maat van gemaakt.

Meer informatie Cursus op Maat

Cursus voor Redacteuren

Redacteuren die veel stukken schrijven en redigeren voor het internet zijn vaak goed opgeleide communicatiedeskundigen of journalisten maar moeten dan opeens ook foto's plaatsen bij hun stukjes. Iets waar ze eigenlijk helemaal geen ervaring mee hebben.

Vaak blijkt het dan ook al lastig te zijn om de foto op de goede maat te krijgen. En de kwaliteit verbeteren is helemaal een brug te ver.

En toch geldt ook voor internet dat "Een plaatje meer zegt dan duizend woorden" Sterker nog een inspirerend mooi plaatje kan mensen er toe aanzetten om een stukje te lezen.
Kortom het is geen overbodig luxe voor redacteuren om een aantal eenvoudige fotobewerkingen te leren.

Kasias biedt dan ook een speciaal op deze doelgroep afgestemde cursus Photoshop.

Meer informatie Cursus voor Redacteuren

Interactieve presentatie "Gradaties in fotobewerking" voor fotoclubs

U herkent het vast wel, de eeuwige discussie over fotobewerking. Binnen elke fotoclub heb je voor- en tegenstanders en leden die nog niet precies weten wat ze willen. Het is soms lastig om hier op een goede manier mee om te gaan. Hoever moet je als fotoclub hierin gaan ? Je wilt bijblijven, aantrekkelijk zijn voor nieuwe en jonge leden maar wil ook de “analoge en behoudende” fotografen de waardering geven die ze verdienen. Lees verder...

Praktische cursus informatie

Privécursus, met twee personen of in een groep

De meeste cursisten kiezen voor een privécursus of met een vriend (in) die hetzelfde niveau heeft, omdat ze dan hun eigen tempo kunnen aanhouden en naar verhouding meer leren in een kortere tijd.

Heb je echter een hele groep mensen die allemaal op hetzelfde niveau zitten dan is het ook mogelijk om een cursus in groepsverband te bespreken.

Alle cursussen zijn ook te volgen als workshop van één dag voor cursisten uit bv Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden of Breda

Woon je niet in de omgeving van Rijswijk ZH dan is een wekelijkse cursus vaak niet haalbaar. 
Speciaal voor cursisten uit bv Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Breda biedt Kasias ook de mogelijkheid om de Basiscursus, de Vervolgcursus, de Cursus Creatief en de cursus op Maat te volgen als workshop van een dag.
Bij alle cursussen staat deze mogelijkheid vermeld.