2016 lustrumjaar Photo Art Club !

Op 14 en 28 januari zijn weer de eerste twee PACavonden van 2016 gepland.

Deze zullen in het teken staan van de gemaakte opdrachten op fotobewerkingsgebied en experimentele fotografie maar we gaan ook de jubileumopdracht onthullen waar iedereen een half jaar de tijd voor heeft en de resultaten zullen op 16 juni op de jubileumavond getoond worden. Deze avond zal een feestelijk tintje hebben waarbij een hapje en een drankje natuurlijk niet mogen ontbreken.

In september 2011 zijn we met een heel klein groepje dit PACavontuur aangegaan en dat is inmiddels uitgegroeid tot twee groepen die op de 2e en 4e donderdag van de maand bij elkaar komen met spannend en inspirerend werk maar vooral ook met veel gezelligheid !
Afgelopen oktober hebben we zelfs al een reizende expositie van een jaar afgesloten met veel succes en zelfs verkochte werken.
Ook hebben we de afgelopen jaren menig gezellig en productieve uitstapje gemaakt variërend van een bezoek aan de expo "Born digital" tot het experimenteel fotograferen van Amsterdam Light Festival.

Alle deelnemers van de startgroep zijn nog steeds lid en dat vind ik fantastisch. Elke PACavond is voor mij een kadootje, met name het enthousiasme en de creativiteit van de leden zijn echt verbluffend !

Ben je een goede fotobewerker en heb je belangstelling kijk dan op de pagina van de Photo Art Club voor meer informatie !