Verrassend werk op Jubileumavond PAC

Op 16 juni hebben we het 5 jarig jubileum van PAC gevierd waarbij we onder het genot van een drankje en een hapje de eerste 1.5 uur genoten hebben van al het werk dat de leden de afgelopen 5 jaar gemaakt hebben. Daarnaast waren er ook foto's te zien van alle uitstapjes en de expositie op de verschillende locaties. Kortom een feest van herkenning en soms ook verbazing over wat ze zelf allemaal gemaakt hadden in die 5 jaren.

Richard, die er vanaf het begin van de club al bij zit, had een prachtig fotoalbum gemaakt van al het werk, 100 stuks in totaal dat hij in de afgelopen 5 jaar op de Photo Art Club gemaakt heeft (zie foto)

Na het eten zijn we gestart met het tonen van de opdracht "een persoonlijk werkstuk over jezelf maken"

Iedereen had er echt iets bijzonders van gemaakt en sommige kunstwerken toonden onbekende kanten van de leden, waarbij ook gemeenschappelijke interesses opeens zichtbaar werden. Het was echt geweldig om te zien hoe iedereen in zijn eigen stijl iets gemaakt had waarbij ze een stukje van zichzelf hebben laten zien. En ook leuk hoe alle technieken uit de kast zijn gehaald om er iets moois van te maken. Gerda kwam aan het slot nog met een zeer origineel en hilarisch filmpje. Kortom allemaal top.

De vijf leden van het eerste uur zijn even apart in het zonnetje gezet voor vijf jaar prachtig inspirerend en creatief werk.

De Photo Art Club start weer na de vakantie op donderdagavond 8 en 22 september !

Heb je interesse kijk dan voor meer informatie op de pagina van de Photo Art Club

Werk van de leden kan je bekijken op de Photo Art Club facebookpagina